GetInspired.no og LindaJohansen.no er årets nettbutikker

855
Annonse
[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/banner_kinoen.jpg» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»banner_kinoen» url=»fb.me/gamlekinoen» url_new_window=»on» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]
LindaJohansen.no og GetInspired.no er årets nettbutikker 2020. Brings kåring har skjedd årlig siden 2007.

Helt siden 2007 har Posten og Bring kåret årets beste netthandelsbutikker. I år stakk GetInspired.no og LindaJohansen.no av med de prestisjefulle prisene.

I år ble det delt ut to priser, Årets Nettbutikk med omsetning over og under 50 millioner kroner. De to som vant skilte seg spesielt ut i god målgruppeforståelse, personlig kommunikasjon og en lojal kundegruppe. Mange nettbutikker har mye å lære av vinnerne.

– Ca 1400 nettbutikker ble nominert til netthandelsprisene. Juryen har vurdert flere hundre butikker, og gjennomført prøvekjøp hos de aller beste for å sikre at de tre finalistene i hver klasse leverte hele veien frem til varen var returnert. Det har vært mange diskusjoner i juryen om pallplassene sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann.

Get Inspired og Linda Johansen stakk av med hver sin pris. På pallen for store nettbutikker kom også fjorårets vinner Kolonial og Bli Vakker. For mindre nettbutikker var Hatstore og Mester Grønn på pallen.

Personlig og fremdeles sultne
GetInspired.no har etter flere år med sterk vekst klart å beholde den personlige kommunikasjonen med kundene og har mange lojale kunder. De investerer i kontinuerlig forbedring av kundeopplevelsen og jobber med å gjøre kjøpsopplevelsen enklere, bedre og tilpasset hver enkelt kunde. Alt de gjennomfører skal være relevant for kundene.

Personlige og med full kontroll
LindaJohansen.no imponerte juryen nok en gang med en meget god kjøpsopplevelse, steinkontroll på alle prosesser og et bevisst forhold til hvordan de skal engasjere og skape kundeverdi i alt de gjør. De viser utvikling fra i fjor på mange felt, har en lojal kundegruppe, mange tett opp mot fans, og de har lønnsom vekst.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Juryen for netthandelsprisene 2020
Vikki Nathalie Walle-Hansen – Bekk
Torkel Johannessen – Convert AS
Jens K. Rygg – Klarna
MartinSchütt – Askeladden
Marte Kloumann – Netthandelskolen
Ingvild Moen – Resonate AS
Kristin Dahl Hoffmann – Posten og Bring

Netthandelsprisene

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Annonse