Første premiere på en teaterscene etter Koronarestriksjonene

794
Annonse

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

Haugesund Teater måtte utsette barneforestillingen UBÅT etter Koronarestriksjonene i mars. Nå settes stykket opp igjen, med to utsolgte publikumsvisninger før sommeren.

24.april skulle Haugesund Teater hatt premiere på oppsetningen UBÅT. Slik ble det ikke, og det så lenge mørkt ut for å få satt opp barneforestillingen. Stykket spilles inne i en ubåt, med begrenset plass, noe som ble en ekstra utfordring. Løsningen ble å selge familiebilletter, med en meter radius mellom hver familie. Publikumsvisningene solgte ut på 2 dager.

«Det er utrolig gøy for oss å få vise dette stykket for publikum før høsten. Vi har jobbet iherdig med UBÅT, og vi er utrolig stolt over resultatet. Ikke minst trenger skuespillerne sitt publikum. Vi har hatt digital suksess med «En beretning om blindhet» i Koronaperioden, men digitale alternativ vil aldri kunne erstatte det å stå på scenen overfor et faktisk publikum.», sier Morten Joachim, teatersjef. 

UBÅT ble spilt 19.og 20.juni på HAUT scene. Forestillingen settes opp igjen 7.november. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_blog _builder_version=»4.4.8″ include_categories=»11″ show_author=»off» show_date=»off» show_excerpt=»off» hover_enabled=»0″][/et_pb_blog][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse