Første premiere på en teaterscene etter Koronarestriksjonene

Første premiere på en teaterscene etter Koronarestriksjonene

Haugesund Teater måtte utsette barneforestillingen UBÅT etter Koronarestriksjonene i mars. Nå settes stykket opp igjen, med to utsolgte publikumsvisninger før sommeren.

24.april skulle Haugesund Teater hatt premiere på oppsetningen UBÅT. Slik ble det ikke, og det så lenge mørkt ut for å få satt opp barneforestillingen. Stykket spilles inne i en ubåt, med begrenset plass, noe som ble en ekstra utfordring. Løsningen ble å selge familiebilletter, med en meter radius mellom hver familie. Publikumsvisningene solgte ut på 2 dager.

«Det er utrolig gøy for oss å få vise dette stykket for publikum før høsten. Vi har jobbet iherdig med UBÅT, og vi er utrolig stolt over resultatet. Ikke minst trenger skuespillerne sitt publikum. Vi har hatt digital suksess med «En beretning om blindhet» i Koronaperioden, men digitale alternativ vil aldri kunne erstatte det å stå på scenen overfor et faktisk publikum.», sier Morten Joachim, teatersjef. 

UBÅT ble spilt 19.og 20.juni på HAUT scene. Forestillingen settes opp igjen 7.november. 

Karmøy Elektromarked

Karmøy Elektromarked

I sommerbyen Skudeneshavn finner du en koselig kombinert jernvare og elektrisk butikk. Her har de et bredt utvalg i alt fra maling og verktøy til hvitevarer og småelektrisk. For åpningstider og gode tilbud - se deres facebookside 

Fluffy.no

Fluffy.no

Fluffy.no tilbyr kjente merkevarer, fritidsutstyr, turutstyr og mye, mye mer. I nettbutikken finner du alt som trengs for den perfekte Norgesferien i friluft eller hjemmeferie i hagen. Tenkt å sove ute i finværet? Hengekøyer med alt tilbehør på lager.Stort utvalg av...