Alanis Morissette slipper deluxe versjon av Jagged Little Pill

950
Annonse

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.4.8″][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_image src=»https://hnytt.no/wp-content/uploads/2020/06/980×300.gif» _builder_version=»4.4.8″ title_text=»980×300″ url=»www.varne.no» url_new_window=»on» hover_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.4.8″][et_pb_column _builder_version=»4.4.8″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.4.8″ hover_enabled=»0″]

7x Grammy prisvinnende singer/songwriter Alanis Morissette slipper en digital deluxe versjon av Jagged Little Pill som vil pare det originale albumet, produsert av Glen Ballard, med et nytt akustisk live album fra Alanis’ opptreden på Shepherd’s Bush mars 2020. Live versjonen av «Ironic» er allerede tilgjengelig, lytt her.

Alanis’ banebrytende album Jagged Little Pill kunne feire 25-års jubileum tidligere denne måneden 13. juni. Ved original utgivelsen i 1995 ble albumet et kulturelt fenomen og en kritikerrost hit. Den er nå sertifisert 17x platina og har solgt mer enn 33 millioner kopier på verdensbasis, hvilket gjør det til det 16. mest solgte albumet i USA noensinne.

De offisielle musikkvideoene laget for de fem store singlene fra albumet har blitt remastret til 4K oppløsning og vil bli lastet opp på Alanis’ YouTube kanal i løpet av den neste uken. 4K versjonen av «Ironic» vil bli sluppet 26. juni, se traileren her. «Ironic» vil bli etterfulgt av «You Oughta Know» 29. juni, «Hand In My Pocket» 30. juni, «You Learn» 1. juli, og Head Over Feet» 2. juli.

Søndag 28. juni vil fans få oppleve en ekstraordinær visning av Jagged Little Pill, Live på Alanis’ YouTube kanal kl 18.30 norsk tid. Jagged Little Pill, Live ble for første gang sluppet i 1997 og tar for seg Alanis’ verdensturné fra 1995-1996. Den inkluderer live opptredener av hver låt fra albumet, i tillegg til rariteten «No Pressure Over Cappucino».

Siden 1995 har Alanis Morissette vært en av de mest innflytelsesrike singer-songwriter musikerne innen moderne musikk. Hennes dypt uttrykksfulle musikk og opptredener har gitt henne 7 Grammy priser. Debutalbumet Jagged Little Pill ble etterfulgt av ni eklektiske og kriitikerroste album. Hun har bidratt musikalsk til teatralske utgivelser og som skuespiller innen film og TV. Utenfor underholdningsverdenen er hun en ivrig aktivist for likestilling, samt spirituell, psykologisk og fysisk velvære. I 2016 lanserte Alanis Conversations with Alanis Morissette, en månedlig podkast som inneholder samtaler med rekke respekterte forfattere, leger, pedagoger og terapauter innenfor ulike psykososiale temaer fra spiritualitet til kunst. I desember i fjor fikk Jagged Little Pill musikalen sin debut på Broadway i New York.

Artikkelen fortsetter under annonsen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Annonse