Hovedgata åpnet for biltrafikk – Hnytt

Siste:

Miljøgata er enveiskjørt, og innkjørsel blir her ved kinarestauranten.
Miljøgata er enveiskjørt, og innkjørsel blir her ved kinarestauranten.

Hovedgata åpnet for biltrafikk

KOPERVIK: Deler av Hovedgata i Kopervik er nå åpnet for trafikk. Den nye ordningen innebærer at bilister kan kjøre inn ved hjørnet til kinarestauranten og frem til krysset mellom optiker og parfymeriet.

Miljøgata er enveiskjørt og har flere parkeringsplasser der kundene kan stå i en time. Daglig leder i Byen vår Kopervik, Line Østhus ber besøkende ta hensyn til parkeringsreglene.

– Parkeringsplassene har en times varighet og er forbeholdt til handlende kunder i butikkene. Vi opplever allerede at det er noen som benytter seg feilaktig av disse tre parkeringsplassene. Vi har derfor startet et samarbeid med nærliggende butikker om å legge igjen en skriftlig beskjed til feilparkerte kjøretøy med avsender Byen vår Kopervik. Miljøgaten er opparbeidet med den hensikt at det skal vært økt/lettere fremkommelighet for butikk-kunder i området, opplyser hun. 

I miljøgata kan folk stå parkert i en time, mens de handler i sentrum.