Satser på interaktiv lekeplass – Hnytt

Siste:

Assisterende daglig leder ved Minigolfen Familiepark, Hjørdis Hausken.
Assisterende daglig leder ved Minigolfen Familiepark, Hjørdis Hausken.

Satser på interaktiv lekeplass

TORVASTAD: Lørdag formiddag var det sesongåpning for Minigolfen Familiepark på Torvastad.

I løpet av vinteren har parken blitt oppgradert både på golfanlegget og på lekeplassen. På sistnevnte er det installert såkalt interaktiv lek der besøkende ved hjelp av et dataspill i bakken skal bevege seg fra punkt til punkt på lekeområdet.

– Her er det blant annet dyrelyder som er spesiallaget til oss, forklarer assisterende daglig leder, Hjørdis Hausken og demonstrerer velvillig hvordan spillet fungerer.

På lekeplassen dukker det opp både farger og lyder som indikerer hvor man skal bevege seg, og deltakerne kan velge mellom fire ulike spill.

(Saken fortsetter under bildet)

Interaktiv lekeplass ved minigolfen

Godt besøk

Minigolfen familiepark åpnet i 2015 og har gradvis utvidet anlegget med to baner der den ene er på 18 hull og den andre har 12 hull. I fjor var den første sesongen der parken var i full drift, og takket være drømmesommer og gode forhold opplevde de en solid strøm av besøkende.

– Vi i håper på enda flere besøkende i år, og satser på at det blir like fint vær, smiler Hausken.

(Saken fortsetter under bildet)

Flere steder er banen blitt oppgradert siden i fjor.

Tidlig ute

Allerede da parken åpnet for sesongen klokken 11.00 lørdag formiddag stod de første besøkende i kø for å sikre seg sesongkort.

– Det kribler skikkelig etter å komme i gang igjen. Vi har ventet lenge til å starte opp for sesongen, sier Hausken og leverer ut de første golfkøllene.