«Det er en tid for alt» – Hnytt

Siste:

Ansvarlig redaktør, Kent Olsen.
Ansvarlig redaktør, Kent Olsen.

«Det er en tid for alt»

LEDER: Da jeg var tre år fikk jeg en Liverpool-drakt av min onkel. Da ble jeg fotballfrelst, og spilte fotball nærmest hver dag i hagen – med Liverpool-drakt, selvsagt. Jeg drømte om å bli fotballspiller, og begynte naturligvis på fotball da jeg ble gammel nok.

Drømmen om å bli proff for Liverpool varte lenge, men da tenårene kom var det rockestjerne som ble tingen. Fotballskoene ble lagt på hylla til fordel for gitar, trommer og langt hår.

Da jeg ble 18 år begynte journalistspiren i meg å vokse, og som vokser fortsatt. Drøm etter drøm ble lagt på hylla, og selv om det ikke ble noen fotball- eller musikerkarriere utav det, så har det beriket mitt liv.

Det håper jeg også Karmøynytt har gjort for dere. I dag offentliggjør vi at vi legger ned Karmøynytts papiravis og går over til en heldigital satsing. Når jeg er ute blant folk merker jeg at det er mange som har eierskap til papiravisen og er oppriktig glad i den. Derfor er dette vemodig, men det er en tid for alt.

Vi ser at flere er på nett, og da er det en naturlig retning å ta for å utvikle Karmøynytt videre. Å flytte alle ressursene over på nett gjør at vi bare har en plattform å fokusere på. Det frigjør mye tid som vi kan bruke på å lage gode saker for Karmøys innbyggere. Vi skal fortsatt være til stede, for det er det karmøybuen fortjener. Vi skal engasjere, ansvarliggjøre makten og underholde.

Som ny ansvarlig redaktør for Karmøynytt håper jeg at dere lesere er med oss videre på denne reisen. Vi håper vi har beriket Karmøys befolkning disse åtte siste årene, og vi håper vi kan fortsette å gjøre det i mange år fremover.