Tilbyr jobb til 20 fagarbeidere – Hnytt

Siste:

Hein Arve Varne og Kristian Gudmundsen
Hein Arve Varne og Kristian Gudmundsen

Tilbyr jobb til 20 fagarbeidere

NÆRINGSLIV: Malvin Varne AS og Kruse Smith Entreprenør AS inngår intensjonsavtale og tilbyr jobb til fagarbeidere som vil skifte beite. 

Etter at det tidligere ble kjent at Kruse Smith legger ned avdelingen i Haugesund har partene vært i samtaler om å sikre arbeidsplassene lokalt. Malvin Varne AS vil tilby alle fagarbeiderne som ønsker å bytte jobb et tilbud. Samtidig har Kruse Smith Entreprenør AS og Karmøyfirmaet Malvin Varne AS inngått en intensjonsavtale på fremtidige betongarbeider på Haugalandet, opplyser selskapene i en pressemelding i ettermiddag. 

–  Malvin Varne AS kjenner markedet i regionen godt og vi ser frem til videre samarbeid, sier Kristian Gudmundsen, distriktssjef  for Kruse Smith i Haugesund

– Unik mulighet

– Vi har vokst betydelig de siste årene og har tro på at det vil være behov for større aktører innen betong og tømrerarbeider fremover. Vi ser at prosjektene blir større og større lokalt, og da er kapasitet og kvalitet viktig . Dette er en unik mulighet for oss og vi håper så mange som mulig ønsker å bli med oss videre, opplyser Hein Arve Varne, daglig leder i Malvin Varne AS.

– Begge selskaper er enige i at dette er en vinn-vinn situasjon, og syns det er meget hyggelig å kunne tilby alle de 20 fagarbeiderne videre jobb. I tillegg skal Malvin Varne AS ansette noen av funksjonærene gjennom en søknadsprosess. Prosessen er allerede i gang og vi håper så mange som mulig takker ja til å flytte over til Malvin Varne AS, sier Varne.