Årets festivalutstiller er klar – Hnytt

Siste:

Motiv fra Skudeneshavn av Erlend Briggar Larsen.
Motiv fra Skudeneshavn av Erlend Briggar Larsen.

Årets festivalutstiller er klar

Skudefestivalen har offentliggjort årets festivalutstiller.

SKUDENES: Årets festivalutstiller for Skudefestivalen er lokale Erlend Briggar Larsen som er oppvokst i Haugesund.

Det melder festivalen i en pressemelding.

Briggar Larsen begynte på Kunsthøgskolen i Bergen i 1992 der han fullførte hovedfag i tegning.

– I 2003 tok han Master of Fine Arts i New York Academy of Arts, og studerte en periode på Ruskin College of Fine Art i Oxford, opplyser festivalen videre.

I 2002 fikk han stipend fra USA-Norway Fullbright Foundation og New York Academy of Art.

– Tegning er en naturlig del av meg. Det er et utrykk for meg selv, mine tanker og følelser. Jeg kan bare håpe på at strekene mine taler til andre mennesker også. Når jeg tegner, mister jeg meg selv. Jeg smelter sammen med situasjonen og motivet og det oppstår en nærhet som jeg ellers ikke opplever, sier kunstneren selv i pressemeldingen.

Skudefestivalen varer fra 4.-7. juli.