Fikk sin drømmekonsert med Lars Martin Myhre – Hnytt

Siste:

Lars Martin Myhre og Kjerstin Mannes Medhaug.
Lars Martin Myhre og Kjerstin Mannes Medhaug.

Fikk sin drømmekonsert med Lars Martin Myhre

På eget initiativ tok Kjerstin Mannes Medhaug kontakt med Lars Martin Myhre etter en konsert i Skudeneshavn og inviterte ham til Åkra kirke. Fredag fikk hun sin drømmekonsert oppfylt – på sin egen bursdag.

ÅKRA: Fredag kveld fyltes Åkra kirke med Lars Martin Myhres musikk for rundt 150 publikummere, og det var en stolt og rørt arrangør som møtte Karmøynytt etter at konserten var over.

– Fantastisk, sier Kjerstin Mannes Medhaug da hun blir spurt om å oppsummere opplevelsen.

– Jeg synes det var veldig kjekt at det kom så mange folk. Det er voldsomt positivt og kjekt at de sa ja da jeg spurte. Jeg har invitert en av de norske artistene jeg liker best. Det er jeg veldig fornøyd med, sier hun videre.

På første rad satt hun og fikk med seg hver en tone som ble spilt fra scenen, og hun innrømmer at det kom ei tåre innimellom.

– Ja, jeg synes tekstene rører ganske sterkt i oss. Det kan gi så mye på mange måter, sier hun, og har foreviget øyeblikket med både film og bilder.

– Men så må du bruke tid til å nyte også, skyter hun inn.

Lars Martin Myhre.

– Veldig flott opplevelse

Etter å ha solgt plater til de oppmøtte tar kveldens artist i sentrum et par ord med Karmøynytt.

– Det var en veldig flott opplevelse fra begynnelse til slutt. Vi har blitt invitert og blitt tatt så godt vare på. Så kommer vi til dette nydelige rommet med en flott lydmann, nydelig akustikk og et flott publikum, sier Myhre.

Og stor gjestfrihet har han og bandet også fått oppleve imens de har vært på Karmøy, og bor i sjøhuset til Mannes Medhaug.

– Ja, vi tuller jo med at folk her har altfor mye penger. Hus i vannkanten halvannen kilometer fra der de bor i tre etasjer. Men det er fantastisk fint. Alt er topp. Supert med varme fiskekaker da vi kom i går. Det er førsteklasses, avslutter han.

Lars Martin Myhre.
Lars Martin Myhre i Åkra kirke.
Lars Martin Myhre.