GL Gruppen AS kjøper Haaland & Thuestad – Hnytt

Siste:

Fra venstre: Sverre Snørteland,  driftssjef GL Prosjektservice, midten: Terje Lindstrøm, daglig leder GL Gruppen, Egil Magne Mortensen, daglig leder Haaland & Thuestad.
Bildet ble tatt i dag etter informasjonsmøte med ansatte i Haaland & Thuestad.
Fra venstre: Sverre Snørteland, driftssjef GL Prosjektservice, midten: Terje Lindstrøm, daglig leder GL Gruppen, Egil Magne Mortensen, daglig leder Haaland & Thuestad. Bildet ble tatt i dag etter informasjonsmøte med ansatte i Haaland & Thuestad.

GL Gruppen AS kjøper Haaland & Thuestad

De ansatte ble informert om oppkjøpet på et allmøte i dag.

NÆRINGSLIV: GL Gruppen AS kjøper entreprenørselskapet Haaland & Thuestad AS og eiendomsselskapet Haaland & Thuestad Eiendom AS.

Haaland & Thuestad AS ble etablert i 1956 ved et samarbeid mellom byggmestrene Trygve Haaland, Otto Thuestad og entreprenør Palmer Landsnes, og er lokalisert på Østrem ved Kopervik.

– I mer enn 60 år har Haaland & Thuestad AS bidratt i utviklingen av Karmøy og Haugesundregionen ved å utføre og levere et betydelig antall byggeprosjekter. Det har vært skoler, barnehager, sykehjem og andre bygg for offentlige byggherrer, og det har vært Industribygg, kontorbygg og boligprosjekter for private byggherrer. Bedriften er godkjent lærebedrift, har 50 ansatte med kompetanse innen betong, tømmer og stål og har bred erfaring som total- og hovedentreprenør, heter det i en pressemelding som ble sendt ut tirsdag kveld.