Snart kan du fly til Spania hele året fra Helganes – Hnytt

Siste:

Arkivfoto
Arkivfoto

Snart kan du fly til Spania hele året fra Helganes

HELGANES: Nå er det klart at mange soltørste haugalendinger får drømmen oppfylt. Det er nå fastslått at Ryanair vil ha avganger fra Helganes til Alicante hele året frem til 28 mars neste år.

Fra og med 1. april starter sesongen med flyavganger fra Haugesund lufthavn, Karmøy til Spania. Første fly går til Malaga er startskuddet på sommersesongen for de to flyrutene mellom Haugesund og Alicante og Malaga, opplyser reiseselskapet goTO Berg-Hansen.

Deretter blir det to avganger i uken mellom Haugesund og Malaga med avgang mandag og fredag. Alicante-ruten starter tirsdag 2. april og vil som før ha avganger tirsdag og lørdag med retur fra Alicante samme dag.