Økland ny styreleder i Torvastad IL – Hnytt

Siste:

Laila Merete Økland er ny styreleder i Torvastad IL.
Laila Merete Økland er ny styreleder i Torvastad IL.

Økland ny styreleder i Torvastad IL

Ble valgt på årsmøtet mandag 11. mars.

SPORT: Laila Merete Økland ble mandag valgt til ny styreleder i Torvastad IL.

Helge Pedersen, som har vært fungerende styreleder i 2018, ble valgt til nestleder, melder klubben i en pressemelding.

I tillegg la idrettslaget frem et godt regnskap med et overskudd på 152.430 kroner. Lånet på fem millioner som ble tatt opp i forbindelse med klubbhuset er redusert til 1,5 millioner, og klubben regner med å være gjeldfrie i løpet av 2019.

På møtet fikk også Onar Thorsen TIL-kruset for sin innsats gjennom mange år som trener, leder i fotball og styreleder i Idrettsskolen. Hildegunn Hausken fikk TIL-jentå og Einar Vikingstad fikk TIL-gutten.