Over 190 lag møttes til fotballfest – Hnytt

Siste:

Bilde 1 av 26
Bilde 2 av 26
Bilde 3 av 26
Bilde 4 av 26
Bilde 5 av 26
Bilde 6 av 26
Bilde 7 av 26
Bilde 8 av 26
Bilde 9 av 26
Bilde 10 av 26
Bilde 11 av 26
Bilde 12 av 26
Bilde 13 av 26
Bilde 14 av 26
Bilde 15 av 26
Bilde 16 av 26
Bilde 17 av 26
Bilde 18 av 26
Bilde 19 av 26
Bilde 20 av 26
Bilde 21 av 26
Bilde 22 av 26
Bilde 23 av 26
Bilde 24 av 26
Bilde 25 av 26
Bilde 26 av 26

Over 190 lag møttes til fotballfest

Unge fotballspirer fra hele distriktet var denne helgen samlet i Storhall Karmøy på EAT MOVE SLEEP Cup.

I helga ble det arrangert EAT MOVE SLEEP cup i Storhall Karmøy. Over to dager har omlag 190 fotballlag fått vist seg på banen. 

– Du skal ikke se bort ifra at det er fem-seks tusen som har vært innom løpet av helga, forteller daglig leder i S.K. Vedavåg Randi Rauan. 

Sammen med over 200 frivillige har hun stått på for at arrangementet skulle gå så knirkefritt som mulig. 

– De frivillige gjør en kjempe dugnadsinnsats under dette arrangementet her, så det er jo bare helt fantastisk. Dette er foreldre, styremedlemmer og folk som bare har meldt seg til tjeneste. Det er mange som bidrar og det er helt nødvendig hvis vi skal klare å gjennomføre et så stort arrangement, skryter Rauan.

Daglig leder i S.K. Vedavåg Randi Rauan.

Et budskap som fenger
EAT MOVE SLEEP er et konsept som Bama og Fotballforbundet har startet. Reidun synes det var stor stas at S.K. Vedavåg var en av 44 klubber i Norge som ble valgt ut til å være arrangør for cupen.

– Vi synes det er kjekt å kunne være med å bidra til å fronte dette budskapet. Vise hvor viktig det er med sunn mat, bevegelse, god søvn og skjermfri tid. Det er jo i tråd med slik vi tenker i klubben. Vi har jo et sunt utvalg her i hallen året rundt, ikke bare når det er EAT MOVE SLEEP cup, sier hun. 

– Hvorfor er dette budskapet så viktig? 

– Det er jo viktig å lære de små opp til å spise sunt og å være i bevegelse. Ikke minst dette med skjermfri tid, «Ingen likes etter 21» er et slagord som de fronter. Så har jo helt klart vi foreldre også mye å lære når det kommer til dette, det er ikke bare barna.

FIL Jenter 7 var et av lagene som deltok under helgens EAT MOVE SLEEP Cup. F.v. Emilie, Helene, Alexandra, Leonora og Serine.

Ekte fotballglede
Når omlag 190 fotballlag møtes til kamp er det klart det blir mye ståhei. Et av lagene som deltok under helgens cup var Jenter 7 fra Ferkingstad IL. Hos de var det bare store smil å finne når de kom av banen etter endt kamp mot konkurrentene fra Kopervik IL. 

– Det er kjempekjekt. Vi får score masse mål og spille masse fotball, sier de unge fotballspirene om helgens cup. 

Da Karmøynytt snakket med dem søndag hadde de fortsatt to kamper igjen, noe de gledet seg til. Men først skulle cupens aktivitetscamp testes. 

– Vi har to kamper til, men nå har vi pause, fortalte de raskt før de sprang avgårde for å sjekke ut hinderløypa.