Siktet 40-åring avhørt i dag – Hnytt

Siste:

Foto: Øystein Merkesvik
Foto: Øystein Merkesvik

Siktet 40-åring avhørt i dag

HAUGESUND: Politiet opplyser onsdag ettermiddag at mannen som er siktet for drap på en kvinne i 60-årene i Haugesund er blitt avhørt.

Så langt ønsker ikke politiet å gå inn på hva mannen har forklart om hendelsen.

– Det vi kan si er at politiet ikke leter etter en ukjent gjerningsperson i denne saken. Det er ingenting som tyder på at det skal ha vært flere gjerningspersoner involvert, sier politiadvokat Marte E. Lysaker.

Tipsmottak er opprettet

Hun opplyser at den avdøde kvinnen vil bli obdusert i morgen.

– Det er fortsatt interessant for politiet å komme i kontakt med de som har opplysninger knyttet til hendelsen. Det er opprettet et eget tipsmottak og de som har opplysninger i saken kan rette disse til e-post [email protected] eller ringe politiet på telefon 02800.