Kvinne livstruende skadd etter angrep på gravlund – Hnytt

Siste:

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Tor Håkon Thomassen

Kvinne livstruende skadd etter angrep på gravlund

HAUGESUND: Like etter klokken 16.30i ettermiddag fikk politiet melding om at det foregikk en hendelse på Vår Frelsers gravlund. Da politiet kom til stedet kom de raskt i kontakt med en mann og en kvinne lå kritisk skadet like ved. 

Politiet opplyser i en pressemelding klokken 20.16 i kveld at de pågrep mannen og den skadde kvinnen ble sendt til sykehus.

– Politiet har funnet en gjenstand som er interessant i forbindelse med hendelsen, men vi ønsker av hensyn til etterforskningen ikke å kommentere hvilken gjenstand dette er, sier politiadvokat Sveinung Andersen.

Flere vitner 

Det var flere vitner til hendelsen på gravlunden og politiet er i gang med avhør. Politiet ønsker samtidig å komme i kontakt med flere som har informasjon i saken. Tips kan gis til politiet på telefonnummer: 02800. 

Siktet for drapsforsøk

Politiet opplyser at den siktede er en mann i 40-årene. Han er norsk statsborger og en kjenning av politiet. Han er foreløpig siktet for drapsforsøk.

– Politiet har ikke kjennskap til om mistenkte og fornærmede hadde en relasjon. Dette vil være et sentralt punkt for videre etterforskning, som er i startfasen.Vi kan bekrefte at fornærmede er en kvinne, men vi ønsker ikke å si noe mer om hennes identitet på nåværende tidspunkt, sier Andersen.

Politiet etterforsker nå saken både taktisk og teknisk. Det er iverksatt åstedsundersøkelse på gravlunden.