Ordføreren møtte ja-siden – Hnytt

Siste:

Ordfører Jarle Nilsen møtte Ja-siden utenfor rådhuset mandag.
Ordfører Jarle Nilsen møtte Ja-siden utenfor rådhuset mandag.

Ordføreren møtte ja-siden

Ja-siden viste sitt engasjement i forkant av kommunestyret mandag.

POLITIKK: 46 stykker møtte opp utenfor rådhuset i Kopervik for å vise sin støtte til omkjøringsveien i forkant av kommunestyremøtet.

– Vi er her for å vise både folk og ikke minst politikerne at det er et stort engasjement rundt å få denne veien her. Det er ikke bare motstandere. Det er minst like mye tilhengere av den, sier Kjell Sørlund, som opplyser at deres Facebook-side har 1600 medlemmer som støtter omkjøringsveien.

Både ja- og nei-siden har engasjert seg stort, og 17.30 møtte sistnevnte opp for å demonstrere mot omkjøringsveien.

Sørlund forteller at han har forståelse for at de engasjerer seg.

– Det er vel ingen saker i Karmøy kommune som har hatt så stort og omfattende engasjement som dette her. Det blir litt feil fremstilt at vi som er for veien er mot jord- og naturvern. Det er vi ikke. Vi er like mye for de tingene, men vi innser at noe av det må vike litt for å få en trygg og sikker vei. Jeg har ikke sett noen som helst alternative løsninger som løser problemene like godt, fortsetter Sørlund, og legger til at en ønsker at skoleelevene har en trygg skolevei og at Åkra kan utvikle seg som et sentrum uten å ha masse gjennomgangstrafikk.

Kjell Sørlund utenfor rådhuset med et klart budskap.