Ønsker ikke å uttale seg om omkjøringsveien – Hnytt

Siste:

Daglig leder i Åkrehamn Vekst, Per Inge Eriksen.
Daglig leder i Åkrehamn Vekst, Per Inge Eriksen.
Ann Kristin Andreassen

Ønsker ikke å uttale seg om omkjøringsveien

Mener saken er blitt for betent.

OMKJØRINGSVEIEN: I en e-post til sine medlemmer skriver Åkrehamn Vekst at saken om omkjøringsveien er blitt betent og at styret har bestemt at en foreløpig ikke ønsker å uttale seg på grunn av forskjellige meninger blant deres 185 medlemsbedrifter.

– Vi får stadig henvendelser fra medlemmer som ønsker at vi skal støtte deres mening om vei, og har forståelse for alle parter, men siden det ikke er samme oppfatninger blant våre medlemmer må vi ta en foreløpig timeout, står det i e-posten.

Handels- og næringsforeningen ser at det er nødvendig å kanalisere biltrafikken på en bedre måte i fremtiden og håper at kommunestyret tar en riktig avgjørelse til slutt.

– Utviklingen uten skikkelig veistruktur i sentrum av Åkrehamn har de siste årene stoppet opp på grunn av dårlig infrastruktur i det lokale veinettet. Vi ser behovet for en oppdatert tilkomstvei til Åkrehamn, utbygging av Engvegen for å få mindre interntrafikk i sentrum, skriver de videre.