Har fått påvist hjernesvulst - må gjennom krevende behandlingsperiode – Hnytt

Siste:

Olav Akselsen i maritimt miljø på Husøy, Karmøy. Sjøfartsdirektør
Olav Akselsen i maritimt miljø på Husøy, Karmøy. Sjøfartsdirektør

Har fått påvist hjernesvulst – må gjennom krevende behandlingsperiode

Sjøfartsdirektør Olav Akselsen har fått påvist kreft.

HAUGESUND: I januar i år ble sjøfartsdirektør Olav Akselsen sykmeldt. I en pressemelding mandag 11. februar skriver Sjøfartsdirektoratet at han har fått påvist hjernesvulst og må gjennom en krevende behandling.

– Dette var en tøff beskjed å få, først og fremst for Olav og familien, men også for oss kollegaer. Vi vet at han har gode folk rundt seg og vi ser frem til å ha ham tilbake i Sjøfartsdirektoratet etter hvert, sier kommunikasjonsdirektør Dag Inge Aarhus.

Lars Alvestad vil fungere som sjøfartsdirektør inntil videre.