Jarle «Utsira» Nilsen ny leder av Karmøy AP – Hnytt

Siste:

Foto: Karmøy Arbeiderparti
Foto: Karmøy Arbeiderparti

Jarle «Utsira» Nilsen ny leder av Karmøy AP

Ble valgt til leder på Karmøy Arbeiderpartis årsmøte torsdag 8. februar.

POLITIKK: I Karmøy APs årsmøte torsdag forrige uke ble Jarle «Utsira» Nilsen valgt til leder. Med seg i styret får han 1. nestleder Veronika Brekke Jakobsen, 2. nestleder Svanhild Lygre Andersen, Sondre

I tillegg ble Veronika Brekke Jakobsen valgt til 1. nestleder og Svanhild Lygre Andersen 2. nestleder.

Ellers i styret får han med seg Sondre Sørheim, Leif Arild Fjellheim, Christian Falnes, Inger Elise Netland Kolstø, Svein Helge Aamelfot og Elora Sivertsen Stava, med John Holvik, Aina Budal og Rune Kristiansen som varamedlemmer.

Under møtet ble det ellers behandlet 15 ulike saker.