Se lesernes morsdagshilsener – Hnytt

Siste:

Dette er min mamma, Camilla Larsen heter hun.
Hun er verdensbeste mamma å jeg synes hun fortjener all oppmerksomhet på morsdagen.
Hun er omtenksom, snill, hun stiller alltid opp!
Jeg er flyttet til Østlandet så får ikke vært med henne på den dagen, så jeg håper hun vinner 😊
Dette er min mamma, Camilla Larsen heter hun. Hun er verdensbeste mamma å jeg synes hun fortjener all oppmerksomhet på morsdagen. Hun er omtenksom, snill, hun stiller alltid opp! Jeg er flyttet til Østlandet så får ikke vært med henne på den dagen, så jeg håper hun vinner 😊
Tonje Fjeldkårstad — Bilde 1 av 13
Håper mammaen min, Anne June Susort fra Vedavågen kan vinne seg en kake til morsdagen!
Verdens beste mamma og mormor! Mvh Camilla Ingebrigtsen
Håper mammaen min, Anne June Susort fra Vedavågen kan vinne seg en kake til morsdagen! Verdens beste mamma og mormor! Mvh Camilla Ingebrigtsen
Camilla Ingebrigtsen — Bilde 2 av 13
Min mamma fortjener ekstra stas på morsdagen. Hun er mitt forbilde. Lindy Janita Revheim fikk meg da hun var 19 år gammel og nå blir eg 20 år i august. Hun har jobbet knall hardt slik hun kunne gi meg det eg trengte i oppveksten og har alltid støttet meg, spesielt da eg valgte å gå på tip da alle jentene begynte på helse, media osv..
Min mamma fortjener ekstra stas på morsdagen. Hun er mitt forbilde. Lindy Janita Revheim fikk meg da hun var 19 år gammel og nå blir eg 20 år i august. Hun har jobbet knall hardt slik hun kunne gi meg det eg trengte i oppveksten og har alltid støttet meg, spesielt da eg valgte å gå på tip da alle jentene begynte på helse, media osv..
Celine Halvorsen — Bilde 3 av 13
Mammen min fortjene å vinne, sette alle andre før seg sjøl å e bare god uansett utfall❤️ hu fortjene ein oppmerksomhet på denna dagen.
Mammen min fortjene å vinne, sette alle andre før seg sjøl å e bare god uansett utfall❤️ hu fortjene ein oppmerksomhet på denna dagen.
Ingerlin Sjøen — Bilde 4 av 13
Svigermor, Mary Ann Smelvær, e verdens beste Mamma, Svigermor, å Farmor <3 Eg har ikkje mamme sjøl, så d e allti hu så stille opp. Dag elle nått, hu tar allti tlf. :)  Hu fortjene kaka frå Haugen😍
Svigermor, Mary Ann Smelvær, e verdens beste Mamma, Svigermor, å Farmor <3 Eg har ikkje mamme sjøl, så d e allti hu så stille opp. Dag elle nått, hu tar allti tlf. :) Hu fortjene kaka frå Haugen😍
Eli Ann Smelvær — Bilde 5 av 13
Jeg vil nominere min alleraller beste mamme/ og beste Bossa for jentene mine. Hu e ei som gir av heila seg heile veien.  hu har logge på golve å lekt med barnebarna før di kunne krabba ,hu e alltid der å lage te fantasier og historier te di små❤
Ei mer humørfylte og inkluderende mamme ska du leita lenge itte❤❤❤ min mamme❤ Bjørg Tvedt
Jeg vil nominere min alleraller beste mamme/ og beste Bossa for jentene mine. Hu e ei som gir av heila seg heile veien. hu har logge på golve å lekt med barnebarna før di kunne krabba ,hu e alltid der å lage te fantasier og historier te di små❤ Ei mer humørfylte og inkluderende mamme ska du leita lenge itte❤❤❤ min mamme❤ Bjørg Tvedt
Trine Tvedt — Bilde 6 av 13
Her har du ei vanvittig blid og søt dame! Propp full av omsorg og kjærlighet. Arbeider hos hjemmetjenesten Øst i Haugesund. Tenker stort sett på alle andre at hun fort kan glemme seg selv. Synnøve Berge burde virkelig få tittel som «Årets mamma» da hun virkelig er det. Ett fantastisk menneske for både meg og alle andre som kjenner henne. Jeg og mine brødre er veldig heldig som har akkurat hun som mamma. Krysser fingrer og tær for at hun får en fantastisk morsdag akkurat slik hun fortjener😊❤
Her har du ei vanvittig blid og søt dame! Propp full av omsorg og kjærlighet. Arbeider hos hjemmetjenesten Øst i Haugesund. Tenker stort sett på alle andre at hun fort kan glemme seg selv. Synnøve Berge burde virkelig få tittel som «Årets mamma» da hun virkelig er det. Ett fantastisk menneske for både meg og alle andre som kjenner henne. Jeg og mine brødre er veldig heldig som har akkurat hun som mamma. Krysser fingrer og tær for at hun får en fantastisk morsdag akkurat slik hun fortjener😊❤
Tina Berge — Bilde 7 av 13
Berit Dagny Kvilhaug fortjene verkeligen å bli årets mamma. Hu er mamma te 5, og fekk den siste i ein alder av 40 år. I tillegg jobbe hu som sykepleier, så hu står på for at alle parter ska ha det bra! Diske opp me kaffi å kaka te kverdags sjøl om hu har hatt ein travel dag. Me ongane har nok vore litt for bortskjemte me å ha ei så snille å hjelpsomme mamme. Hu e gull verdt💕
Berit Dagny Kvilhaug fortjene verkeligen å bli årets mamma. Hu er mamma te 5, og fekk den siste i ein alder av 40 år. I tillegg jobbe hu som sykepleier, så hu står på for at alle parter ska ha det bra! Diske opp me kaffi å kaka te kverdags sjøl om hu har hatt ein travel dag. Me ongane har nok vore litt for bortskjemte me å ha ei så snille å hjelpsomme mamme. Hu e gull verdt💕
Caroline Kvilhaug — Bilde 8 av 13
Norunn Heidi Fredheim, min mamma, e ein av de sterkeste og tøffeste menneskene eg vett om. Hu står alltid på 100% for å gi sine 6 unger det de trenge til ein hver tid. Eg syns mamma fortjene ein oppmerksomhet og en ekstra takk for at hu e så hjertegod å eneståande ❤️
Norunn Heidi Fredheim, min mamma, e ein av de sterkeste og tøffeste menneskene eg vett om. Hu står alltid på 100% for å gi sine 6 unger det de trenge til ein hver tid. Eg syns mamma fortjene ein oppmerksomhet og en ekstra takk for at hu e så hjertegod å eneståande ❤️
Heidi Anita Holmqvist — Bilde 9 av 13
Eg håpe at mammen min, Anne Lene Knutsen, stikke av med gevinsten 🤞 bursdag og morsdag på nesten same dagen. Jeddna eg hadde sloppe onda med ein presang der då 😉😘
Eg håpe at mammen min, Anne Lene Knutsen, stikke av med gevinsten 🤞 bursdag og morsdag på nesten same dagen. Jeddna eg hadde sloppe onda med ein presang der då 😉😘
Tove Kathrine Østebø — Bilde 10 av 13
Aslaug Heien Thorheim er den mest omsorgsfulle person som finnes. Verdens beste mamma og mormor ❤️❤️❤️
Aslaug Heien Thorheim er den mest omsorgsfulle person som finnes. Verdens beste mamma og mormor ❤️❤️❤️
Sissel Torheim — Bilde 11 av 13
Mammen min💖 Linda Dahl fortjene absolutt ein oppmerksomhet💖
Mammen min💖 Linda Dahl fortjene absolutt ein oppmerksomhet💖
Caroline Dahl — Bilde 12 av 13
Mammen vår, u Gunn, e barra heilt rå! Stille opp for adle rondt seg. Tøffe kvardag har u, men ka jere vell det? Vett aldri ka godt u kan gjera for dei rondt seg, å spesiellt for oss, dei tri jentene nass! ❤️ Ein kvardagshelt!
Sånn så hu e på detta bilde her, e hu 80% av tie. Lettskremt? Eller barra ongane nass så bør tenka litt mar på det gamla hjerta nass❤️
Stor klem fra dei tri jentene dine - Silje, Veronika og Tina Beate!
Mammen vår, u Gunn, e barra heilt rå! Stille opp for adle rondt seg. Tøffe kvardag har u, men ka jere vell det? Vett aldri ka godt u kan gjera for dei rondt seg, å spesiellt for oss, dei tri jentene nass! ❤️ Ein kvardagshelt! Sånn så hu e på detta bilde her, e hu 80% av tie. Lettskremt? Eller barra ongane nass så bør tenka litt mar på det gamla hjerta nass❤️ Stor klem fra dei tri jentene dine - Silje, Veronika og Tina Beate!
Veronika Eriksen — Bilde 13 av 13

Se lesernes morsdagshilsener

Idag er den store mammadagen, og at vi elsker mamma er det ingen tvil om.

Iløpet av den siste uken har det strømmet inn med nominasjoner til årets mamma i forbindelse med vår morsdagskonkurranse.

Hundrevis av mødre har blitt hedret og rost i kommentarfeltet av sine kjære.

Den heldige vinneren som vant trekningen av en kake fra Haugen kolonial ble Camilla Larsen, som ble nominert av sin datter Tonje.

I bildeserien ovenfor kan du se et knippe av nominasjonene som kom inn.

Ønsker du å dele en hilsen til mor? Send oss bilde og en liten hilsen til [email protected]