Ny besøksrekord for Boligmessen – Hnytt

Siste:

Bilde 1 av 23
Bilde 2 av 23
Bilde 3 av 23
Bilde 4 av 23
Bilde 5 av 23
Bilde 6 av 23
Bilde 7 av 23
Bilde 8 av 23
Bilde 9 av 23
Bilde 10 av 23
Bilde 11 av 23
Bilde 12 av 23
Bilde 13 av 23
Bilde 14 av 23
Bilde 15 av 23
Bilde 16 av 23
Bilde 17 av 23
Bilde 18 av 23
Bilde 19 av 23
Bilde 20 av 23
Bilde 21 av 23
Bilde 22 av 23
Bilde 23 av 23

Ny besøksrekord for Boligmessen

- Helgas messe har vært veldig bra. Det ble ny rekord i år på lørdagen, det er den beste lørdagen vi har hatt besøksmessig, forteller prosjektleder Ronny Bjørnsen.

Årets Boligmesse i Haugesund er vel blåst, og nysgjerrige publikummere fra hele Haugalandet har tatt turen innom Vardhallen de tre siste dagene.

Norgeshus Karmøy var en av utstillerne under helgens Boligmesse. – Det er kjempe hyggelig å sitte her og en får snakket med mange, forteller Tormod Dankel.

Under lørdagens messedag var det hele 3 133 besøkende, en økning på 20% fra fjoråret.

– Det er den beste lørdagen vi har hatt besøksmessig, forteller prosjektleder Ronny Bjørnsen fornøyd om den nye rekorden.

Noe av det publikum fikk oppleve under messen var foredrag med Kjersti Bergesen og Sinnasnekkeren. Sistnevnte hadde gledet seg til å komme tilbake til Haugesund. 

– Det som jeg synes er så morsomt her, som skiller Haugesund fra alle andre steder er folka. Folka her er mye hyggeligere. Hvert år føler jeg at jeg blir kjent med dem og at vi blir venner. Det er utrolig kult, forteller han energisk.  

Etter endt messedag søndag var antall besøkende oppe i 6484, også her en sterk økning iforhold til fjoråret. Noe som tyder på at bolig er et tema som fenger Haugalandet.

– Det er det nest høyeste antall besøkende på Boligmessen etter at vi begynte å registrere. Det er rundt en 25% økning siden ifjor, sier Rudi Rørstad og tilføyer: – Det betyr jo at det er større interesse for Boligmessen, og større interesse for det å investere i hjemmet.

80% allerede booket
Han forteller videre at hallen allerede begynner nærme seg fullbooket til neste år.

– 80% av hallen er bestilt for neste år og omtrent alle utstillerne har tegnet seg opp for neste år også. Det må jo bety at de har sett at en krone blir til to og at det er verdifullt og delta. 

Tormod Dankel fra Norgeshus Karmøy var en av de som sto på stand søndag. Han tror messen er et viktig tilskudd for Haugalandet. 

– Vi er jo her for å vise oss i markedet, og for å så noen frø. Det er kjempe hyggelig å sitte her og en får snakket med mange kjekke folk, smiler han og fortsetter: – Jeg tror messen har ganske mye å si for området her. Den øker jo fokus på alt det kjekke som skjer innenfor bygging og bolig.