En tøff kamp for Åkradamene – Hnytt

Siste:

Bilde 1 av 13
Bilde 2 av 13
Bilde 3 av 13
Bilde 4 av 13
Bilde 5 av 13
Bilde 6 av 13
Bilde 7 av 13
Bilde 8 av 13
Bilde 9 av 13
Bilde 10 av 13
Bilde 11 av 13
Bilde 12 av 13
Bilde 13 av 13

En tøff kamp for Åkradamene

Det var to viktige poeng som skulle sikres når Åkra møtte Våg 2 på hjemmebane lørdag. Til slutt endte stillingen 21-21.

Det ble kjempet til siste slutt i Åkrahallen idag. Åkradamene fikk en god start, men kom inn i en dårlig periode i starten av andre omgang. Noe som gjorde det vanskelig å kapre de verdifulle poengene.  

– Den dårlige perioden i starten av andre omgang gjorde at vi havnet litt bakpå. Og da ble det slit for å komme opp igjen, sier trener Anne Mathiesen Fremmersvik etter kampens slutt.

Selv om laget ikke stakk av med seieren under dagens kamp, ser hun likevel det positive i dagens resultater.

– Ett poeng er bedre enn null. Likevel hadde vi allverdens med mulighet for å ta to, mener jeg. Samtidig som vi må være fornøyd med at vi fikk ett poeng, fortsetter hun til samtykkende nikk fra medtrener Gunn Elise Lund. 

– Vi treffer et vanskelig forsvar som vi ikke får tak i. De ligger langt ute på oss, og det passer oss jo ikke. De tar oss litt på senga med å være så offensive. Det var endel skyttere idag og ikke lett å komme til skudd, tilføyer Lund. 

– Det er en tøff sesong
For øyeblikket kjemper Åkra i bunn av tabellen i 3. divisjon, og det har vært en tøff sesong for damelaget. Likevel tror de at de har mulighet til å holde seg i divisjonen, og er forberedt på å kjempe til siste sekund. 

– Slik vi ligger per dags dato så holder vi oss i divisjonen, men det blir en kamp. Vi har noen tøffe bortekamper i slutten av sesongen, så vi bør ta noen hjemmepoeng nå. Det blir en kamp for tilværelsen, men det sa vi før sesongen også. Det er en tøff sesong, forteller Gunn Elise. 

– Men vi kan slå alle vi treffer. Det er ingen av de lagene som vi skal møte som er umulige å slå, tilføyer Anne. 

Allerede imorgen skal laget ut i ny kamp, også dette hjemmekamp. Da er det Hinna 2 de møter, et lag de tidligere har slått på bortebane. 

– Det er et godt lag. Vi må ha en god dag hvis vi skal slå de, men vi har muligheten til å slå de igjen. I utgangspunktet er det et lag hvor deres forsvar passer oss bedre enn dagens forsvar, sier Fremmersvik om morgendagens kamp.

Målscorere for Åkra: 
Gunn Elise Lund: 7 mål
Vilde Vigdal: 6 mål
Heidi Dahl: 3 mål
Elise Osborne: 2 mål
Stine Ådland: 1 mål
Therese Lataza: 1 mål
Emilie Langåker: 1 mål

Se et bilder fra kampen øverst i saken.