Stakk av med gjev pris – Hnytt

Siste:

Banken hotel i Haugesund stakk fredag av med prisen som Norges beste "bargain hotel".
Banken hotel i Haugesund stakk fredag av med prisen som Norges beste "bargain hotel".
Banken Hotel

Stakk av med gjev pris

Ble kåret til Norges beste "bargain hotel".

Fredag kom nyheten om at Banken hotel i Haugesund stakk av med seieren under TripAdvisors kåring av Norges beste «bargain hotel». Dette er den største kundebaserte kåringen i hotellbransjen i Norge, og det var en overrasket og glad hotelleier som kunne ta helg fredags ettermiddag.

–  Vi synes jo det er fantastisk kjekt, selvfølgelig. Det er en prestisjefylt kåring som vi setter veldig høyt. Det var overaskende, men dermed enda mer gledelig, forteller eier Leif Harald Endresen til Karmøynytt.

Han tror ikke noen andre på Haugalandet har vunnet en slik utmerkelse tidligere og ser på prisen som en stor tillitserklæring.

– Jeg tror gjestene får en positiv overraskelse med tanke på hva de får i forhold til det de må betale. Det er det denne prisen tilsier, at de får mye for pengene, forteller han.

I tillegg til å stikke av med seieren som Norges beste «bargain hotel» sikret det lokale hotellet seg også en 23. plass på TripAdvisors liste over Norges 25 beste hoteller. Sammen på listen sto kjente hoteller som The Thief, Grand hotel og Hotel Ullensvang for å nevne noen.

– For oss, som et lite og uavhengig hotell i Haugesund, står slike kåringer svært høyt. Dette viser at vi tilbyr et godt produkt i en svært konkurranseutsatt bransje med mange kjeder og tilbydere. Vi er veldig stolte av at vi klarer å hevde oss, og er som eiere svært takknemlige for jobben som er lagt ned av Grete og Pål Martens, som har vært med siden starten, personalet og vår fungerende hotellsjef Camilla Husby, opplyser Endresen i en pressemelding.