Nå er Match på Oasen åpen – Hnytt

Siste:

Butikksjef Cathrine Larsen (t.v.) klippet snoren torsdag.
Butikksjef Cathrine Larsen (t.v.) klippet snoren torsdag.

Nå er Match på Oasen åpen

Butikksjef Cathrine Larsen hos Match åpnet butikken med snorklipping torsdag.

NORHEIM: Med rødt silkebånd åpnet butikksjef Cathrine Larsen Oasens nyeste butikk Match torsdag formiddag, og hun gleder seg til å ta fatt på oppgavene på Karmøys største senter.

– Det er positivt. Det er en god butikkmiks her borte og spennende, nytt senter. Det gleder vi oss til, sier hun etter at hun har åpnet butikken.

Larsen er også butikksjef på Match på Amanda, og det tror hun kan ha positive fordeler.

– Det tror jeg blir bra. Jeg tror det blir vinn-vinn for begge butikker egentlig, sier hun og forteller samtidig at det har vært stor etterspørsel for å få Match til Oasen.

– Jeg tror kundene har savnet Match, i hvert fall på Oasen. Det har vi hørt på Amanda også, at en synes det er gøy at vi åpner her også, sier hun.

Dagen før hadde butikken en føråpning for Oasens kundeklubbmedlemmer, og Larsen forteller om stor pågang.

– Det gikk veldig bra. Det var to timer med full trøkk. Det var sild i tønne da vi åpnet, så det var veldig gøy.

Markedskoordinator Margareth Kristiansen overrakte blomster til butikksjefen.

– Veldig stas

Markedskoordinator på Oasen Storsenter, Margareth Kristiansen, kom med blomster til den nyåpnede butikken, og hun synes det er veldig stas å få dem på plass på senteret.

– Det er noe vi har gledet oss veldig til, så det tror vi vil styrke butikkmiksen vår ytterligere, og som er en del av den prosessen med utarbeidelser og nyetableringer som skjer på senteret, forteller hun.

11. oktober åpnet «nye» Oasen med blant annet en ny Meny-butikk. I og rundt de gamle lokalene har det foregått en stor omveltning som nå har blitt en handlegate.

– Det har vært veldig spennende. Det skjer ganske mye på en gang. Det er vell en «all time high»-aktivitetsnivå på senteret disse månedene. Det er nyetableringer og oppgraderinger som skjer på rekke og rad. B Young åpnet ny butikk forrige uke, og i dag med Match. Zavannah kommer neste uke og Boots flytter til nyoppussede lokaler. Mani skal også utvide skobutikken sin, så vi tror det kommer til å bli en bra butikkmiks til slutt, forteller Kristiansen, og legger til at XXL avslutter ballet i løpet av juni.

– Er alt ferdig da?

– Det var det, da. Det gjenstår å se. Jeg tror vi kanskje er ferdige for en stund da. Det vil alltid være småting som utvikler seg og skjer her og der, men vi gleder oss det neste halve året og håper og tror at kundene setter pris på den positive utviklingen som er på senteret denne perioden, kommenterer hun.

Handlegata på Oasen.