Vil gi MET-senteret nasjonal status – Hnytt

Siste:

Delegasjonen fra Karmøy Venstre i helgen:
F.v: Asbjørn Eik-Nes (lokallagsleder), Øivind-Andreas Kolstø (styremedlem) og Magnar Jordåen (kommunestyrerepresentant).
Delegasjonen fra Karmøy Venstre i helgen: F.v: Asbjørn Eik-Nes (lokallagsleder), Øivind-Andreas Kolstø (styremedlem) og Magnar Jordåen (kommunestyrerepresentant).

Vil gi MET-senteret nasjonal status

POLITIKK: Rogaland Venstre vedtok i helgen sitt fylkesprogram for perioden 2019 – 2023 under fylkesårsmøtet ved Scandic Maritim i Haugesund. Der ble det klart at partiet går inn for å gi nasjonal status til MET-senteret på Karmøy.

– Havvind og teknologien tilknyttet fornybare energikilder til havs kommer til å utvikle seg i enda større grad fremover, og vi ønsker derfor å sikre at Karmøy og Haugalandet får en sentral posisjon for energitesting havvind, sier programkomiteens leder og andrekandidat for Rogaland Venstre, Unni Fuglestad. 

Krevende rekruttering

Karmøy Venstre var godt representerte på helgens fylkesårmøtet med tre delegater; Asbjørn Eik-Nes, Øivind-Andreas Kolstø og Magnar Jordåen. Lokallaget har påbegynt arbeidet med å stille liste i kommunen, men legger ikke skjul på at det er vanskelig å få med folk.

– Det vedtatte fylkesprogrammet har mye god politikk for hele Haugalandet, så det ville være synd om vi ikke får til ei god liste og lokalt valgprogram med det samme, sier lokallagsleder Asbjørn Eik-Nes.