Åpner nyoppusset handlegate og nye butikker på Oasen – Hnytt

Siste:

Senterleder ved Oasen Storsenter, Dag Einar Solberg. Arkivfoto
Senterleder ved Oasen Storsenter, Dag Einar Solberg. Arkivfoto

Åpner nyoppusset handlegate og nye butikker på Oasen

NORHEIM:Førstkommende torsdag markerer Oasen Storsenter åpning av Match dame- og herrebutikk på Oasen.

Senterleder, Dag Einar Solberg opplyser at dette er en butikk som er etterspurt av kundene.

– Match er den 3. butikkåpningen vår i år, etter at Oasen Blomster har åpnet i nybygget, og b.young åpnet i nye lokaler forrige torsdag. Match etterfølges av Zavanna som åpner torsdag 14. februar, og deretter Boots Apotek i nyoppussede lokaler påfølgende dag. Enda flere butikker nyåpner eller flytter og pusser opp, før XXL avslutter denne delen av fornyelsen med sin åpning i juni, forteller han. 

Totalfornyelse

Samtidig markerer senteret ferdigstillelse av en nyoppusset handlegate der Meny lå tidligere.

– Kassaområdet til Meny har i løpet av kort tid blitt bygget om for Il Forno, Claire Kids og Amundsen Spesial. På den andre siden av gaten har lokalene til Mester Grønn, Zavanna og Miju nå blitt tatt i bruk av b.young og – fra torsdag – Match. En totalfornyelse av dette området på Oasen, forklarer Solberg.