– I 10 år har eg gitt alt og litt te for denna nydelige klubben – Hnytt

Siste:

– I 10 år har eg gitt alt og litt te for denna nydelige klubben

SPORT: Lørdag kveld ble det klart at Kristoffer Haraldseid går fra FK Haugesund til Molde.

25-åringen har vært en del av FKH-miljøet helt siden han var tenåring og la ut denne meldingen til sine følgere på Instagram da nyheten ble kjent:

– «Ei tid for alt. I 10 år har eg gitt alt og litt te for denna nydelige klubben. Det e nå dags for meg å pakka kofferten og forlata skutå for nye utfordringar. Har hatt ei ubeskrivelig tid med opp- og nedturar, og sitte igjen med fantastiske minner som vil vara livet ut. Vil først takka våre fantastiske, trofaste supporterar, nåken av de som reise land og strand for å støtta laget. Det syns, og settes umåtelig stor pris på! Takk te ei unik spillergruppe, trenerar, støtteapparat, frivillige og resten av familien på stadion. Dåkke har gjort meg te ein bedre spelar og fyr, og eg vil savna kvar og ein. Det har vært ein ære å vær ein del av dåkke. Til alle med hjerta i FKH – takk for nå. På gjensyn».

Skjermbilde av Haraldseid sin Instagram-profil.