Etterlyser flere søknader til Drømmestipendet – Hnytt

Siste:

Trompetist Thomas Sævik fra Kopervik fikk Drømmestipendet i fjor. Prisen ble utdelt av skolesjef Gyda Auestad og kulturskolerektor Kirsten J Steffensen som også representerer Norsk kulturskoleråd. Foto: Privat
Trompetist Thomas Sævik fra Kopervik fikk Drømmestipendet i fjor. Prisen ble utdelt av skolesjef Gyda Auestad og kulturskolerektor Kirsten J Steffensen som også representerer Norsk kulturskoleråd. Foto: Privat

Etterlyser flere søknader til Drømmestipendet

KULTUR: I fjor stakk trompetisten Thomas Sævik av med Drømmestipendet på 15.000 kroner, og nå søker kommunen etter nye kandidater.

Drømmestipendet deles ut hvert år til unge mellom 13 og 20 år, og rektor i Karmøy kulturskole, Kirsten Jæger Steffensen etterlyser flere søknader før fristen går ut.

– Hundre utøvere får årlig tildelt velfortjente drømmestipend. Men også blant de andre nominerte er det enormt mange dyktige og glødende kulturutøvere med fine drømmer for sitt uttrykk, sier prosjektleder for Drømmestipendet, Lars Emil Johannessen.

Fristen om å søke om Drømmestipendet går ut 23. januar.