Åpnet interiør og klesbutikk i det tidligere banklokalet – Hnytt

Siste:

Ingrid Karine Haraldseid bak kassen i den nye butikken.
Ingrid Karine Haraldseid bak kassen i den nye butikken.

Åpnet interiør og klesbutikk i det tidligere banklokalet

NÆRINGSLIV: Etter å ha vært stengt i flere år har de tidligere lokalene til SR-bank i Skudeneshavn fått nytt liv.

Nå er sparekontoer, lånepapir og forsikringsbevis byttet ut med gaveartikler og barneklær i det som er blitt en topp moderne butikk etter oppussingen.

– Lokalet er godt og luftig og ikke minst lett å komme seg rundt i for dem som har med handlekurver og barnevogner,  forteller innehaver Ingrid Karine Haraldseid. 

Hun tror også det fremover vil være en fordel å være etablert i senteret, side om side med Coop.

– Det er stort trøkk med folk som skal inn og handle på matbutikken. Jeg satser på at flere av disse blir drop-in kunder hos meg, sier hun.

(Saken fortsetter under bildet)

Flere hadde tatt turen innom på åpningsdagen.

Satset i hjembyen

Butikken har fått navnet Sör Interiør & Barneklær og har tidligere holdt til i et annet lokale i byen, der Haraldseid hadde ansvaret for gaveartikler og design-produkter. Nå driver 28-åringen alt selv og har stor tro på satsingen i hjembyen.

– Vi ser at det kommer kunder både fra Vormedal og Haugesund-området. Det kan se ut til at vi har snudd litt på handelslekkasjen, sier hun med et godt smil.

Kunder fra hele distriktet

I den ene delen av butikken er det barneklær som pryder utstillingen. I den andre delen er det design, i hovedsak fra danske og norske leverandører. I tillegg driver Haraldseid nettbutikk med de samme produktene, noe som også bidrar til å lokke kunder til Skudeneshavn.

– Vi opplever at flere har vært inne og sett på varene i nettbutikken og at de kommer hit for å se nærmere produktene, forteller hun.

Noen av barneklærne som står utstilt i butikken.