Se bilder fra Norges mest omtalte fotballtrening – Hnytt

Siste:

Se bilder fra Norges mest omtalte fotballtrening

VEAVÅGEN: Klokken 10.15 gikk startskuddet for det som er landets mest omtalte fotballtrening i dag.

Da FKH-trenerne Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland ankom Storhall Karmøy var det blitz-regn fra det store pressekorpset som hadde tatt turen til Veavågen for anledningen.

På tribunen satt rundt ett hundrede publikummere som gav spillerne en varm og god applaus da de begynte oppvarmingen etter noen turbulente dager.

– Jeg har aldri opplevd lignende på første trening i en sesongoppkjøring, sier daglig leder i Storhall Karmøy, Ånen Torvestad.

Folksomt i kafeen i Storhall Karmøy i dag

– God reklame

Sammen med kjøkkengjengen og ansatte er er han travelt opptatt med å koke kaffe, steke vafler og legge til rette for at de besøkende får en god opplevelse denne formiddagen.

– Det er litt spesielt og kjekt å være vertskap på første trening, sier Torvestad som også tidligere har hatt Haugesund-klubben på besøk under oppkjøringen. Men aldri tidligere har treningen blitt direktesendt i flere kanaler og hatt besøk av journalister fra Trondheim i nord til hovedstaden i øst.

– Det er god reklame for hallen her at det kommer presse som ikke har vært her før. Vi får vise frem hallen for nærmest hele Norge i dag, sier han fornøyd.

Styreleder i FKH, Leif Helge Kaldheim på plass på tribunen

.