Klart for ny runde med "Kjært og nært" – Hnytt

Siste:

RETØRN under Karmøymesterskapet i pop og rock i fjor.
RETØRN under Karmøymesterskapet i pop og rock i fjor.
Kent Olsen

Klart for ny runde med «Kjært og nært»

I oktober i fjor gikk startskuddet for Skudeneshavn kulturhus sitt kulturprosjekt "Kjært og nært". Nå er det klart for andre runde med rockegruppa RETØRN på scenen.

SKUDENESHAVN: RETØRN har blant annet vært med på UKM, Sommarrock og Karmøymesterskapet i pop og rock. Bandet vant under sistnevnte publikumsprisen. 26. januar står de på scenen i Skudeneshavn. 

– Dette er unge gutter fra Skudenes-området og Kopervik. De har allerede blitt svært dyktige med det de gjør på scenen. Medlemmene har en utstråling og et scenetekke man sjeldent ser blant så unge artister. Publikum har virkelig noe å se frem til, og vi håper på fullt hus, forteller kulturhusleder ved Skudeneshavn kulturhus, Kurt M. Johansen i en pressemelding. 

Får eksponert seg

Med kulturprosjektet «Kjært og nært» håper Johansen at kulturhuset skal kunne bidra til at ulike artister og grupper får eksponert seg og poengterer at kulturhuset skal være en arena for mange ulike kulturuttrykk.

– Samtidig skal vi være selektive med tanke på å presentere bredde i «Kjært og nært». Vi vil først og fremst være en samarbeidspartner for artister som vil opp og fram, men også for etablerte artister fra distriktet som har gode kvaliteter, og som fortjener et lydhørt publikum.

Arrangementet varer i en og en halv time og er alkoholfritt.

– Men det blir anledning for publikum å kjøpe både mat, kioskvarer, kaffe og mineralvann før og under konserten.