– Raymond og meg, bare vi to – Hnytt

Siste:

Andreas Drange Jensen

– Raymond og meg, bare vi to

Det var ingen selvfølge at Raymond skulle klare seg. Han begynte å henge med venner som ikke var bra for ham, og ruset seg fra han var 12. Men etter et langt liv med tung rus har Raymond funnet seg selv igjen på jobb.

JUL PÅ SOLSTEIN: Nå jobber Raymond på maskinsenteret på Solstein sammen med blant andre Vidar Flotve Birkeland. Her kjenner han at han får tillit, og har slått seg til ro med å leve en dag av gangen. Han har ikke løftet blikket og sett lenger fram på det han kan huske.

– Jeg har aldri hatt noen drøm.

Men nå er Raymond i ferd med å finne ut noe nytt om seg selv.

I tredje episode av «Jul på Solstein» møter du Raymond og mange av de andre på Solstein. Bjørnar og Magne filosoferer rundt livet over en tallerken julegrøt, som de begge er nøye med å ikke ha for stort smørøye i, samtidig som den store pepperkakedagen på huset trigger både sang og dans i lunsjpausen.