Edgar, Knut Helge og Elin er nesten førti kilo lettere enn for noen måneder siden – Hnytt

Siste:

Tor Håkon Thomassen

Edgar, Knut Helge og Elin er nesten førti kilo lettere enn for noen måneder siden

I andre runde av Biggest Winner har de 31 deltakerne nå trent og spist seg ned 370 kilo. Og det på bare 16 uker.

HAUGESUND: Trioen du møter i helgesendingen står til sammen for nesten 40 av kiloene. Nå har de fått blod på tann. Knut Helge Odland, som om ikke lenge kan notere seg for minus 20 kilo, ble nesten sendt hjem fra trening denne uka, fordi han hadde trent for mye.

– Ja, det er lett å bli hekta.

Medslanker Edgar Damås er enig. Han sliter med å la lørdagen bli lørdag igjen. Men nå er det snart jul, og deltakerne skal unne seg det lille ekstra. For her gjelder det ikke å bli tynnest mulig, men å få et lettere liv.

Få med deg noen av trioens tips i videoen over.