Støtter Vinmonopolets ønske – Hnytt

Siste:

Daglig leder Line Østhus i Byen Vår Kopervik.
Daglig leder Line Østhus i Byen Vår Kopervik.

Støtter Vinmonopolets ønske

Byen Vår Kopervik stiller seg bak Vinmonopolets ønske om å flytte til Bygnes Senter.

KOPERVIK: I en avstemning under styremøte 27. november bestemt at styret i Byen Vår Kopervik støtter Vinmonopolets ønske om å flytte til Bygnes.

Markedskomitéen i sentrum sendte den 4. november inn en innsigelse til rådmannen. Der argumenterer de for at det i dag brukes mange ressurser på å oppgradere gatene i og inn til Kopervik.

– Vi mener det er viktig at kommunen påvirker eller i den grad det er mulig er med å bestemme hvor ulike aktører skal etablere seg. Ved å flytte Vinmonopolet ut av sentrum svekkes jobben med å utvikle Kopervik som kommunesenter vesentlig. Vi ønsker å understreke viktigheten av å ha et aktivt bysentrum, skriver de i innsigelsen.

Mellom barken og veden

Daglig leder i Byen Vår Kopervik, Line Østhus, har opprettet egen markedskomité til næringsparken på Bygnes i september i år, og er opptatt av å ivareta både sentrum og næringsparken på Bygnes sine interesser.

Hun forteller at hun selv ikke sitter i styret i og med at hun er daglig leder, og har derfor ikke deltatt i avstemningen.

– Jeg er litt mellom barken og veden ettersom jeg har medlemmer på både Bygnes og i sentrum, selvfølgelig blir det uenigheter når en slik situasjon som dette oppstår. Men nå er saken blitt styrebehandlet på en god måte. Det viktigste er at polet i hvert fall forblir i Kopervik, om det er i enten i næringsparken eller i sentrum, sier Østhus i en pressemelding.

Vinmonopolet i Kopervik.