Garnius får med seg Egmont på eiersiden – Hnytt

Siste:

Foto Styreleder Garnius Stein Inge Svensen
Foto Styreleder Garnius Stein Inge Svensen

Garnius får med seg Egmont på eiersiden

NÆRINGSLIV:  Egmont Publishing har kjøpt en minoritetsandel i karmøyselskapet Garnius.no AS som er Norges største nettbutikk for salg av garn og strikketilbehør.

– Garnius er et spennende selskap i sterk vekst, som vi forventer oss mye av fremover. For Egmont er garn- og strikkesegmentet attraktivt, og passer godt med målgrupper vi når med våre mange kjente merkevarer, sier leder for e-commerce i Egmont Publishing, Cato Broberg i en pressemelding.

Les også: Dette er årets Vekst og nyskaper

Garnius.no ble etablert av Stein Inge Svensen i januar 2016, og omsetter i inneværende år for ca. NOK 90 millioner. Selskapet har i løpet av tre års drift tatt en ledende posisjon innen salg av garn på nett i Norge.

– Vi er svært fornøyd med å få Egmont inn på eiersiden. Vi har hatt en eksplosiv vekst og har lykkes ved å ta de de riktige investeringene og ansette dyktige folk. Samarbeidet med Egmont gir oss et enda sterkere fundament for videre satsning og vekst. Egmont har mye kompetanse innen netthandel og området garn og strikk. Vi ser mange mulighet for synergier, blant annet inn mot vår satsning på egenproduserte design, sier majoritetseier i Garnius, Stein Inge Svensen.