Spanderte norgestur på spillernes foreldre. Sendte rørende takkebrev til klubben – Hnytt

Siste:

Foreldrene til de brasilianske spillerne sammen med oldermannslauget under sommerens besøk på Avaldsnes.
Foreldrene til de brasilianske spillerne sammen med oldermannslauget under sommerens besøk på Avaldsnes.

Spanderte norgestur på spillernes foreldre. Sendte rørende takkebrev til klubben

AVALDSNES: De to damespillerne Avaldsnes, Andreia Andrade og Luana Bertolucci, hadde begge en spesiell plass i klubbens supporter-hjerter. I gledesrusen etter cupfinaletriumfen i fjor, nevnte begge at de skulle ønske foreldrene deres hadde fått sett og oppleve hva de selv har erfart og opplevd etter mange år i Avaldsnes. Men det var utopi for noen som aldri hadde vært utenfor Sao Paulo og aldri sett en flybillett.

Men dette grep oldermannslauget i klubben tak i, og inviterte og spanderte de fire foreldrene til Karmøy, på et 14. dagers opphold i juni i sommer. Nå har klubben fått en varm julehilsen og stor takk fra de fire foreldrene.

Her er takkebrevet:

Kjære Avaldsnes

Det er stort å kjenne mennesker med så store hjerter som dere i Avaldsnes. Vi finner ikke ord for å si takk til hver og en av dere, som gjorde det mulig for oss å oppleve Avaldsnes og Norge tidligere i år. Vi takker Gud for at han gav våre døtre anledning til å reise til Avaldsnes, for uten hans og deres styrke, hadde vi aldri fått anledning til å komme dit. Dere skal vite at vi savner hver enkelt av dere veldig mye.

Vi hadde 14 magiske dager på Karmøy og våre livs største opplevelser. Vi kommer aldri til å oppleve noe lignende igjen, takket være Avaldsnes og pensjonistene i 2. etasje på klubbhuset. Vi har hatt uforglemmelige dager, og vil alltid ha minnene med oss i våre hjerter, så lenge vi lever.

Vi er nå tilbake i Brasil og forteller videre om de fantastiske opplevelsene vi fikk være med på. Om vennligheten, rausheten, forståelsen og hjertevarmen vi ble mottatt med. Dere var helt fantastiske, og det er den menneskelige varmen og takknemligheten som sitter sterkest igjen hos oss.

Vi takker stort for gaven dere skjenket oss. Det var en sann fornøyelse å møte dere og landet deres. Vi er henrykte over at dere sponset oss, mottakelsen og møtet med hver og en. Alt var bare helt vidunderlig og som i en drøm.

Vi vil av hele våre hjerter, ønske dere alle er riktig god og fredfull julefeiring.

Klem til dere alle sammen. Må Gud velsigne dere og familiene deres.

Takk alle sammen

Hilsen

Sebastiaou (Andreias far), Maria Helena (Andreias mor),

Luciana (Luanas mor), Oswaldo (Luanas far)