Møter byggenæringen til dialog – Hnytt

Siste:

Møter byggenæringen til dialog

Karmøy kommune inviterer næringsaktører innenfor bygg til dialogmøte om regler, roller og samhandling mandag 19. November. Dette melder Karmøy kommune på sine nettsider.

Kommunen har fått kraftig kritikk den siste tiden av bransjen for måten saksbehandlingen blir gjennomført på, og torsdag forrige uke var en rekke representanter fra næringen samlet for å lufte frustrasjonen.

LES OGSÅ: Varsler granskning av kommunens saksbehandling

Nå tar kommunen tak i situasjonen og inviterer alle som ønsker å delta til et møte i kommunestyresalen mandag. Møtet er ment for dem som har ansvar for å søke, prosjektere, utføre og kontrollere byggevirksomhet.

– For å forbedre dialogen om regler, tolkning av regler, rolleforståelse  og samhandling, inviterer sektor areal og byggesak i Karmøy komme til møte som en tenker seg å gjennomføre et par ganger i året, opplyser kommunen.