Her ble det samlet inn mest penger under Rosa sløyfe-aksjonen – Hnytt

Siste:

Her ble det samlet inn mest i landet.
Her ble det samlet inn mest i landet.

Her ble det samlet inn mest penger under Rosa sløyfe-aksjonen

SÆVELANDSVIK: I hele oktober ble det samlet inn penger til Rosa sløyfe-aksjonen ved Circle K sine stasjoner rundt om i landet.

Da opptellingen var ferdig viste resultatet at bensinstasjonene i Rogaland var dem som samlet inn aller mest i Norge. Av disse var Circle K i Sævelandsvik best i fylket og nest best i hele landet, melder selskapet i en pressemelding.

Totalt ble det samlet inn 103 495 kroner ved stasjonen på Sevland. 

– Stasjonene i Rogaland elsker å konkurrere mot hverandre om å samle inn mest penger til den viktige Rosa sløyfe-kampanjen. Jeg er utrolig stolt over at vi ble den beste stasjonen. Nøkkelordene for å lykkes er samhold, kreativitet, glede og engasjement, sier Ingeborg Juras, stasjonsdriver ved Circle K Sævelandsvik.

Totalt ble det samlet inn 630.000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen ved bensinstasjonene i Rogaland forrige måned og nærmere fem millioner på landsbasis.

– Vi nærmer oss 23 millioner innsamlede kroner over de sju årene vi har hatt Rosa sløyfe-aksjon ved våre stasjoner, og i år ble det dessuten ny innsamlingsrekord med 4,75 millioner kroner. Det er utrolig gøy, og vi retter en stor takk til alle kundene som har gitt penger til en så viktig sak, og til stasjonsdrivere og medarbeidere som har satset maksimalt på årets viktigste kampanje, sier norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

 Kreftforeningen og Brystkreftforeningen står sammen om Rosa sløyfe-aksjonen, som i år gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.