Vi møtte Djervane morgenen etter opprykksfesten.. – Hnytt

Siste:

Vi møtte Djervane morgenen etter opprykksfesten..

Torsdag kveld var Djerv 1919 og Åkra involvert i det som må være tidenes opprykksdrama i haugalandsfotballen. Det som skjedde i de utrolige overtidsminuttene i Djerv 1919´s kamp mot Hana er som hentet fra et Hollywood-manus. Festen etterpå ble nesten like magisk...

FOTBALL: Da det var spilt 89 minutter lå Djerv 1919, som var avhengig av seier, under med 2-0 i Sandnes. Samtidig ledet opprykksrival Åkra hele 12-0(!) over Voll hjemme på Åkra.

På dette tidspunktet hadde undertegnede allerede skrevet ferdig sms-invitasjonen til karmøyordfører Jarle Nilsen der TV Haugland ville invitere ham til markering av Åkra-opprykket på klubbhuset på vest-Karmøy..

– Det som skjer i overtidsminuttene kan vel bare sammenlignes med «mirakelet i Haugesund», da Vikings Alf Kåre Tveit headet ballen ut av Vard-keeper Harald Andreassens hender på overtid i opprykkskampen i 1988, smiler Djerv-veteran Asbjørn Helgeland.