Vegard Vandvik tror han har knekket koden på bestefedrene – Hnytt

Siste:

Jarl Vidar Meling

Vegard Vandvik tror han har knekket koden på bestefedrene

Vegard Vandvik har skrevet nok ei bok bestefedre lett skal kunne like. Det vil si, den forrige boka, den egentlige bestefarboka, ble best likt av bestemødre. Den nye, som han kaller "Barnebarnboka", er med større skrift og bilder. Slik menn liker det.

HAUGESUND: Det er imidlertid ikke Vandvik som mistror menn og deres leseferdigheter, men bibliotekarer og bokhandlere som mener å vite at menn liker å lese krim, om krig og kanskje om hobbyer. Gjerne med liten skrift. Ellers kan det gjerne være lettlest og praktisk.

– Denne boka er grei å ta med overalt, i sekken på tur eller inn på badet, sier bestefar Vandvik.

Der kan gjerne bestefedre sitte på dolokket og lese, men barnebarna blir badet. Dette domenet oppfordrer  Vandvik bestefedrene å innta. Bading trenger ikke bare å være bestemødrenes greie.

Få flere bestefartips over.