Skudenes UIL utvider idrettsanlegget – Hnytt

Siste:

Skudenes UIL utvider idrettsanlegget

Skudeneshavn ungdoms- og idrettslag utvider nærmiljøanlegget.

Disse er med og støtter parken:

Skudenes & Åkra Sparebank

Skudeneshavn båtforening

Lions

Falnes Sogn helselag

Sandve trelast

Brødrene Olsen

Skude Fryseri

Helsebanken

Achievers

SPORT: Torsdag inviterte Skudenes UIL til kake og kaffe for å markere byggestarten for ny treningspark, tennisbane og lekepark på idrettsplassen.

– Det blir voldsomt kjekt. Det skal bli godt å bli ferdig med det. Jeg tror det vil gi hele idrettsområdet et lite løft. En får et større tilbud å gi til medlemmer og til skudenesbuen, så det skal bli kjekt å få starte med det, sier daglig leder i idrettslaget, Sten Ove Eike.

Anlegget kommer til å ligge sør for den eksisterende ballbingen, og Eike håper at idrettsplassen kan bli et samlingspunkt for hele familier.

– Det er litt det vi får her nå. Vi lager en liten lekepark, en tennisbane og treningspark. Da får du et litt bredere tilbud å gi. Vi ønsker å ha en naturlig samlingsplass her for hele familier, forteller Eike, og legger til at tennisbanen kan også bli gjort om til en volleyballbane og en basketballbane.

Stor lokal givervilje

Totalkostnaden for anlegget ligger på rundt 1,4 millioner kroner, der 50 prosent er tippemidler. Kommunen er også inne med litt, men resten av beløpet har det lokale næringslivet stått for.

– Det er et næringsliv her i området som gir oss veldig mye. Vi er evig takknemlige for at de vil være med og bidra til denne parken her. Uten dem hadde vi ikke fått til denne parken, sier Eike.

Her skal det nye anlegget stå ferdig i januar 2019.