Kopervik-treneren gir seg – Hnytt

Siste:

Arkivfoto: Knut Netland
Arkivfoto: Knut Netland

Kopervik-treneren gir seg

Manglende motivasjon etter 40 år med fotball skal være årsaken til at Hetland gir seg.

FOTBALL: Kopervik-trener Ståle Hetland gir seg som trener etter sesongen.

Det bekrefter han selv til Karmøynytt.

– Jeg må ha motivasjon for å fortsette 100 prosent. Nå begynner jeg å bli lei etter 40 år med fotball, så da er det kanskje lovlig å gi seg, sier Hetland på telefon.

For spillergruppen kom nyheten ikke som noe sjokk skal en tro den avtroppende treneren.

– De sa egentlig ikke så mye. Det lå vel litt i kortene, og de har vel lest meg litt fra før. En grei sak, egentlig. Ikke noen tårer, sier han lattermildt.

Ønsker mer fritid

Det er et ønske om en friere hverdag som appellerer til Hetland.

– Kanskje jeg skal gå en tur til Sålefjellet når det passer meg, sier han med en lattermild tone etter spørsmål om hva han skal finne på nå.

– Kommer du til å savne det?

– Det er jeg 100 prosent sikker på. Kanskje jeg finner på noe innimellom, men jeg har ikke lyst på noe fast neste år. Kanskje jeg synes det er kjekt å være helt fri for fotball. Det vet jeg ikke enda, det har jeg aldri prøvd, sier Hetland, som kommer til å ta med seg mye fra fotballen.

– Det har vært en stor del av livet, men det har vært kjekt. Hvis ikke ås hadde jeg ikke gjort det. Jeg har fått masse kompiser og venner i det, og blitt kjent med mange folk, forteller han.

Motivert til sluttspurt

Tross manglende motivasjon for å fortsette, så mangler det ikke på tenningsgnist når det gjenstår tre kamper i årets 4. divisjon.

– Det er jeg motivert til. Nå kan vi påvirke både opprykk og nedrykk så den er vi gira på å være med på, sier Hetland, som håper å kunne fullføre med stil.

– Vi skal ha ni poeng på de tre siste, kommer det kontant fra Hetland.

Og selv om han gir seg med vervet, så legger han ikke fotballen helt på hylla.

– Jeg kommer til å følge med. Jeg kommer til å være alle veier så det er ingen fare for det. Kanskje en tur til Åkra også om det er en god dag, avslutter Hetland.