– Ingen av oss har opplevd et så godt oppmøte på Karmøy – Hnytt

Siste:

Her fra en av presentasjonene på Blå Kors.
Her fra en av presentasjonene på Blå Kors.

– Ingen av oss har opplevd et så godt oppmøte på Karmøy

Torsdag gikk salgsstarten for Fryseriet på Åkra, og 60 interesserte møtte opp i Blå Kors sine lokaler for å få med seg presentasjon av det kommende bygget som vil prege innseilingen til Åkrehamn.

BOLIG: Startskuddet for salget av de 36 leilighetene som kommer ved innseilingen til Åkrehamn begynte i Blå Kors sine lokaler torsdag, og eiendomsmegler Håkon Brandtzæg forteller at han er godt fornøyd med kvelden.

– Vi fikk fire salg, så har vi to fra før av. Det er vi godt fornøyde med etter første kvelden, forteller Brandtzæg etter at kvelden var omme.

At det kom rundt 60 interesserte for å følge presentasjonen var han og resten av kollegaene godt fornøyde med.

– Har dere opplevd slik på Karmøy før?

– Nei, ingen av oss som var her i dag har opplevd et så godt oppmøte på Karmøy. Vi var veldig fornøyde med hvor mange som kom. Det var kjekt, og det så ut som de koste seg også.

Eiendomsmegler Håkon Brandtzæg.

De boligene som ble solgt var 301,306, 307 og 210. I tillegg er de to øverste leilighetene også solgt, opplyser Brandtzæg, og forteller at de skal jobbe med videre salg for å få til byggestart på nyåret.

– Vi behøver 18 av 36 solgte leiligheter, så det er 12 som gjenstår sier han, og har samtidig tro på at det blir flere salg fremover.

– Det er jo et stort valg som skal tas, så det er ikke unaturlig at folk skal hjem og snakke litt. Det var flere av dem som var der som vi pratet med etterpå som var veldig interesserte, så vi tror det kan bli flere salg på sikt, avslutter han.