Ordfører, varaordfører og gruppeledere i AP, H og KrF står fast på bygging av omkjøringsveien – Hnytt

Siste:

Arkivfoto: Ordfører Jarle Nilsen utenfor rådhuset.
Arkivfoto: Ordfører Jarle Nilsen utenfor rådhuset.

Ordfører, varaordfører og gruppeledere i AP, H og KrF står fast på bygging av omkjøringsveien

POLITIKK: Debatten rundt bygging av omkjøringsveien mellom Ådland og Veakrossen har tatt fyr den siste tiden, og senest mandag kunngjorde Karmøy Fremskrittsparti at de går inn for å droppe veiprosjektet.

I dag rykker ordfører, Jarle Nilsen, varaordfører, Leif Malvin Knutsen samt gruppelederne i Høyre, Krf og Arbeiderpartiet ut med tydelig melding om at prosjektet skal gjennomføres etter planen.

– Dersom vi skal få til en videre utvikling av kommunen, er det viktig at infrastrukturen bygges ut i tråd med nevnte fylkesdelplan. Ordfører, varaordfører og gruppeledere i AP, H og KrF står fast på tidligere vedtak og vil bidra til en langsiktig og god utvikling av samfunnet vårt. Det har vært mye oppmerksomhet omkring sivilombudsmannens involvering i saken, men vi er tilfredse med at planarbeidet videreføres i påvente av avklaring fra kommunal- og moderniseringsdepartementet, skriver de i en orientering.