Karmøy FrP foreslår å skrinlegge omkjøringsvegen – Hnytt

Siste:

Einar Endresen (Frp) . Arkivfoto
Einar Endresen (Frp) . Arkivfoto

Karmøy FrP foreslår å skrinlegge omkjøringsvegen

POLITIKK: En enstemmig programkomite i Karmøy FrP foreslår å skrinlegge omkjøringsvegen mellom Åkra sør og Veakrossen. Programmet skal behandles endelig på lokallagets årsmøte 14. november 2018.

– Karmøy FrP ser likevel at noen av vegprosjektene som er planlagt finansiert med bompenger på Karmøy blir så dyre at de «koster mer enn de smaker». Slike prosjekter ønsker Karmøy FrP å redusere, slik at bompengebelastningen på bilistene blir mindre, opplyser partiet i en pressemelding. 

Vil ha rundkjøringer

I stedet for å bygge omkjøringsveien foreslår Frp at det prioriteres rundkjøringer i Veakrossen og ved Opelkrysset på Åkra.

– Programkomiteen er opptatt av å løse trafikkproblemene på strekningen Veakrossen – Åkrehamn. Vi landet derimot på at kost- nytte effekten av omkjøringsveien ikke innfris i dagens forslag.  Vi synes derfor at bilistene skal få slippe å betale nærmere en milliard kroner i bompenger for dette prosjektet, sier leder av programkomiteen Einar Endresen i en kommentar.