Ni-åringene Milla og Ine arrangerer dukkevognparade – Hnytt

Siste:

Kristian Risanger

Ni-åringene Milla og Ine arrangerer dukkevognparade

Ni-åringene Ine Victoria Hegglund og Milla Ljøstad Christiansen ble inspirert da de så bilder fra en dukkevognparade i Sarpsborg og ville også ha det til Haugesund. De tok saken i egne hender og tok kontakt med ordføreren for å be om lov til å arrangere det i byen.

– Vi sendte brev til ordføreren, så fikk vi svar om at vi måtte komme på møte med ham. På møte så sa vi at vi kanskje kunne ha det under filmfestivalen, men da skjedde det så mye annet, så da utsatte vi det til i morgen, forteller initiativtakeren Milla Ljøstad Christiansen.

– Håper dere det kommer mye folk i morgen? 

– Ja, nok til verdensrekord, sier Ine Victoria Hegglund.

Se mer i videoen over