Brennhet Vatland Olsen med nytt hat-trick i Kopervik-seier – Hnytt

Siste:

MÅLKÅT OM DAGEN: Kjetil Vatland Olsen.
MÅLKÅT OM DAGEN: Kjetil Vatland Olsen.

Brennhet Vatland Olsen med nytt hat-trick i Kopervik-seier

Etter skadetrøbbel og en sesong litt under pari, er Kjetil Vatland Olsen tilbake i godt, gammelt slag for Kopervik.

FOTBALL: Kopervik vant komfortabelt 5-3 hjemme mot Hana lørdag ettermiddag, etter hat-trick av Kjetil Vatland Olsen, som har vært brennhet de siste ukene for de hvitkledde i 4. divisjon.

Etter kun fem mål i vårsesongen, står spissen, som har slitt med skader i år, med sju mål på de siste tre kampene etter dagens kamp. I forrige hjemmekamp mot Randaberg scoret han også tre mål i en 4-0-seier.

Lørdagens tre nettkjenninger sendte 21-åringen opp på 12 mål totalt, tre bak toppscorer og midtbanespiller Jakob Rasmussen, som jakter opprykk med Åkra.

– Alle vet hvor viktig han er for oss. Og i dag scorer han også på dødball, sier Kopervik-trener Ståle Hetland etter kampslutt.

Lars Eirik Austevik og Benjamin Mæland scoret Koperviks to øvrige mål, hvor sistnevnte noterte seg for et kremmerhus i krysset. Gledelig for laget fra øst-Karmøy var det også at unge og lovende Claus Niyukuri var tilbake i spill etter to måneder ute med skade.

– Vi skulle egentlig ha vunnet mer i dag. Bakover slipper vi samtidig inn litt dumme mål, forklarer Hetland, som kan se tilbake på en fin hjemmestatistikk i høst etter tre seire og én uavgjort.

Møter tabelljumbo Vea i Foppall Direkte

Seieren gjør at Vidar 2 forbigås på tabellen, som betyr 7. plass av 14 lag. Med en god høstsesong på Åsebøen kan det klatres ytterligere to plasser, hvor formsvake Voll er plassert. Opp dit er det fire poeng med fem seriekamper igjen. Sandnes Ulf 2 ligger poenget bak Jæren-laget, men har én kamp mindre spilt.

Neste Kopervik-kamp vises i Foppall Direkte og er borte mot den desiderte tabelljumboen Vea, som trolig allerede har rykket ned når oppgjøret spilles. Selv om Kilane ligger i ingenmannsland i den lokale 4. divisjonsavdelingen, vil Ståle Hetland og hans gutter avslutte sesongen på best mulig vis.

– Vi skal vinne mot Vea nå på torsdag, og etter det prøve å ta flest mulig poeng og ende opp med en god tabellplassering, avslutter Kopervik-treneren.