SV beklaget at de forlot kommunestyret – Hnytt

Siste:

Arkivfoto: Odd Magne Hansen (SV)
Arkivfoto: Odd Magne Hansen (SV)

SV beklaget at de forlot kommunestyret

Under siste kommunestyret før sommerferien forlot SV-representantene kommunestyret før det var ferdig uten å søke om permisjon. Mandag la de seg flate.

POLITIKK: Det var en angrende Odd Magne Hansen (SV) som tok til talerstolen og beklaget oppførselen til de to SV-representantene under forrige kommunestyre.

– Det var et begivenhetsrikt møte sist. Jeg vil på vegne av oss SV-representanter beklage at vi forlot møtet uten å søke permisjon. Det var en spontan reaksjon som oppstod da, og vi beklager at vi gjorde det, sa Hansen fra talerstolen, før han etterlyste en lovlighetsklage som ble sendt i etterkant av forrige kommunestyremøte.

Ordfører Jarle Nilsen (AP) satte pris på at Hansen beklaget oppførselen sin under forrige møte, og tok opp etterlysningen til Hansen

– Lovlighetsklagen er sendt over på vanlig vis. Det har også blitt gjort kjent på referatlista til formannskapet, så er det opp til fylkesmannsapparatet å benytte tiden effektivt og godt til å vurdere klagen som er kommet inn og komme med sin beslutning. Så langt har de ikke det, sa Nilsen, og informerte at de har tatt det opp med fylkesmannen, sist for to og en halv uke siden.