TV Haugaland starter junior-redaksjon – Hnytt

Siste:

TV Haugaland starter junior-redaksjon

TV Haugaland er i ferd med å etablere en egen junior-redaksjon. I helgesendingen får du en smakebit av den kommende reaksjonens arbeid. Denne gangen er de i Tysværtunet for å sjekke ut den nye Flåklypa-filmen.

TYSVÆR: Det unge redaksjonsteamet er i Tysvær for å sjekke kulissene fra den nye Flåklypa-filmen, som de tre vaktmestrene på Tysværtunet har satt opp utenfor kinosalen.

Utover høsten blir junior-redaksjonen utvidet med flere reportere, og tanken er at de blant annet skal besøke politistasjonen, sykehuset og brannstasjonen. Men det kan være at det blir med tanken, dette er det nemlig juniorene selv som skal lande på.

– Jeg tenkte vi kunne gå på Aibel. Det er flere barn som har spurt meg hvordan det ser ut inne i det store blå bygget deres, sier Vegard Grønås Tveit, fra Haugaland vgs, som blir med som fotograf i junior-redaksjonen.

Se reportasjen om den nye Flåklypa-filmen i videovinduet over.