Her skal det bygges 75 nye boliger – Hnytt

Siste:

Foto: Berge Sag
Foto: Berge Sag

Her skal det bygges 75 nye boliger

Bygger tidene største boligprosjekt på fastlands-Karmøy.

NÆRINGSLIV: I dag ble det klart at Berge Sag utvider satsingen på Vormedal med 75 nye boliger i prosjektet som har fått navnet Soldalen.

Boligene kommer ved boligområdet Lyngtunet, som har fått god mottakelse i markedet.

– Vi er veldig fornøyd med responsen vi har fått på Lyngtunet, og har dermed fått bekreftet våre antakelser om at dette er et veldig attraktivt bomiljø. Vi gleder oss derfor over å kunne fortelle at vi nå utvider boligområdet, med ca. 75 antall enheter i det som skal bli Soldalen, heter det i en pressemelding.

Berge Sag opplyser at de dermed har iverksatt det største boligprosjektet på fastlands-Karmøy gjennom tidene.

– Vormedal vil være et av de store satsingsområdene til Karmøy kommune i årene som kommer, og det har gjennom den siste tiden blitt investert vesentlig i både boligområder, barnehage og skole – med Mykje skole som det ferskeste eksemplet. Videre står nå Vormedal Ungdomsskole for tur, som får seg et formidabelt ansiktsløft og hvor det også er planer om en ny storhall, opplyser selskapet.

Første spadestikk vil bli tatt fredag 14 september.